Kom eens langs.

Om onze school nog beter te leren kennen, kunt het gehele jaar door een afspraak maken met de directeur voor een vrijblijvend informatiegesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we u over onze werkwijze en onze speerpunten. Natuurlijk kunt u dan ook een kijkje nemen in de groepen.

Kinderen die zijn aangemeld mogen, voordat een echte start wordt gemaakt, een aantal keren komen wennen. De ouders zijn hierbij niet aanwezig. De leerkracht neemt daartoe vier tot zes weken voor de komst van de nieuwe leerling contact op met de ouders. Rond de kerstvakantie en de zomervakantie worden andere afspraken gemaakt voor het plannen van de wendagen.

Wanneer er bijzonderheden rond uw kind zijn die we moeten weten voordat uw kind op school komt, dan kunt u met de leerkracht een afspraak maken. Alle ouders van nieuwe kleuters hebben na zes weken een gesprek met de leerkracht. Wij adviseren u toekomstige leerlingen ruim van te voren aan te melden.

Nieuwe kleuters krijgen in de eerste weken een informatieboekje mee naar huis. In dit boekje staat beschreven hoe een dag er bij ons op school uitziet. Zo kunt u in de eerste weken samen met uw kind de foto's bekijken en samen de kleuterbouw verkennen. 

Uw kind is van harte welkom op de Zyp.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via ons contactformulier