In onze school is tevens "Bosrijk"gevestigd, een BSO gelegenheid van SKAR

Over BSO Bosrijk

In Arnhem Alteveer ligt de locatie Bosrijk. De naam zegt het al, je vindt ons in een bosrijke omgeving in basisschool de Zyp. Het Bosrijk is er voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Wij bieden peuterwerk, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang.  Er is bij ons altijd wel iets te beleven! 

Ons thema is natuur.Het is een unieke locatie gericht op het thema natuur. Zowel binnen als buiten. De groepsruimtes stralen een warme en huiselijke sfeer uit zodat kinderen zich welkom en veilig voelen. Lekker even 'thuis' komen na school. In het speellokaal kunnen kinderen zich sportief en/of creatief uitleven.

Een echte boomhut. De uitdagende buitenruimte van de school biedt jouw kind iedere dag de mogelijkheid om op onderzoek te gaan. Tussen de bomen vind je schommels en klimtoestellen. De boomhut maakt het natuurgevoel écht compleet. Wij laten de kinderen bij Bosrijk zelf ontdekken. Wij volgen hen tijdens hun reis.

Spinnen zijn helemaal niet eng.Omgaan met factoren waar je zelf geen invloed op hebt. Hoe doe je dat? Jouw kind leert hier positief mee om te gaan en te genieten van kleine alledaagse dingen. Regen is met laarzen aan niet vervelend, tegen kou kunnen we ons kleden en spinnen zijn helemaal niet eng!