In onze school is tevens "Bosrijk"gevestigd, een BSO gelegenheid van SKAR

Over BSO Bosrijk

BSO Bosrijk zit in de Zyp in Arnhem Noord. Het ligt in een prachtige ‘bosrijke’ omgeving.

Buitenschoolse opvang Bosrijk biedt ruimte aan kinderen van 4 tot 13 jaar. Het is een unieke locatie gericht op de thema’s: natuur en techniek. De groepsruimte van Bosrijk is met mobiele meubels als huiskamer ingericht. Hierdoor creëren wij op basis van de behoefte van de kinderen elke keer weer een andere. Ook maken we gebruik van het naastgelegen speellokaal. Hier kan uw kind sportief of creatief bezig zijn.

De uitdagende buitenruimte van de school biedt uw kind iedere dag de mogelijkheid om op onderzoek te gaan. Tussen de bomen zijn verschillende speeltoestellen geplaatst zoals schommels en klimtoestellen. De boomhut maakt het natuurgevoel compleet. Wij laten de kinderen bij Bosrijk zelf ontdekken. Wij volgen hen tijdens hun reis. Hierdoor krijgen de kinderen de ruimte hun eigen creativiteit en onderzoeksdrang te ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen manier.

Uw kind leert op onze BSO omgaan met factoren waar zij zelf geen invloed op hebben (zoals het weer). Ze leren deze positief te interpreteren en te genieten van kleine alledaagse dingen. Regen is met laarzen aan niet vervelend, tegen kou kunnen we ons kleden en spinnen zijn helemaal niet eng!